Така, як всі (2020) всі серії

Мелодрама Така, як всі (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
1 декабря 2020
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама, драма
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама, драма «Така, як всі (2020)»:

Анна Кольцова красива й успішна молода жінка, яка завдяки своєму природному чарівності, розуму і наполегливості змогла домогтися завидних висот і благополуччя, як на кар'єрному поприщі, так і в особистому житті. Героїня буквально купається в щастя, вдячності і любові. Вона обожаема шанувальниками і свої чоловіком, володіє процвітаючим модним журналом і є ведучою на телебаченні популярного шоу. Те, що вона розбирається у всіх тонких нюансах своєї професії, сумніватися не доводиться, але паралельно з цим Аня ніколи не перестає вчитися чомусь новому: креативному і перспективному.

Незважаючи на щільний робочий графік, ця дивовижна жінка прекрасна господиня, яка змогла з таким смаком і затишком облаштувати сімейне гніздечко. Але одного разу проходячи профілактичну діагностику, вона дізнається, що ВІЛ-інфікована. Шокуюча новина вибиває Анну зі звичного їй колії, а найжахливіше, що, коли їй так необхідна була підтримка близьких, але поруч нікого не виявилося. Чоловік оголошує про те, що йде від неї, вчорашні друзі випарувалися немов їх і не було. Але пізніше доля сама розставить все по місцях і вкаже на правильні пріоритети, а ще подарує шанс на просте жіноче щастя бути щиро коханої.

Серіал Така, як всі (2020) 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Така, як всі (2020)» онлайн всі серії

  • 80
Серіал Така, як всі (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Така, як всі (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Така, як всі (2020)