Більше, ніж кохання (2020) всі серії

Мелодрама Більше, ніж кохання (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серій
Премєра:
5 квітня 2020
Країна:
Росія
Жанр:
детектив, мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал детектив, мелодрама «Більше, ніж кохання (2020)»:

Вікторії заздрять багато оточуючі її люди, але щаслива дівчина не звертає увагу на це, і завжди скептично ставилася до прикмет. Для неї важливо, що в її родині панує мир, любов і розуміння. Завдяки наполегливості і працьовитості вона змогла заявити про себе і досягнути певних кар'єрних висот, так і в особистому житті все чудово. Молодий красень зробив пропозицію, і вони готуються до майбутнього весільного торжества. Але в одну мить вся ідилія руйнується, у всіх відносинах. Молода жінка не справляється з керуванням автомобіля, потрапляє в ДТП і отримує серйозну травму хребта. Діагноз лікарів невтішний, швидше за все Віка не зможе пересуватися самостійно.

Вадим на перевірку виявився зрадником і кидає наречену не бажаючи бути при ній доглядальницею. А в родині і без того, всі дуже складно. Батькові героїні потрібна термінова операція на серці. На тлі всіх відбуваються ударів долі, Віка впадає в депресію. Вона вважає, що в усьому винен інший учасник аварії – Артем, який відбувся парою саден. Але хлопець виявляється досить жалісливим і добрим. Саме він умовить супротивницю пройти спеціальний курс реабілітації. Він вирішує для себе, що зобов'язаний допомогти новоспеченої приятельці повірити в себе і свої сили. Тепер він завжди поруч, на кожному етапі. Так молоді зближуються, от тільки якась таємниця з його минулого заважає парі бути разом.

Серіал Більше, ніж кохання (2020) 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серій

Дивитися серіал «Більше, ніж кохання (2020)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Більше, ніж кохання (2020) 8 серій онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Більше, ніж кохання (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Більше, ніж кохання (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Більше, ніж кохання (2020)