Три полуграции всі серії

Мелодрама Три полуграции  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
2006
Країна:
Россия
Жанр:
драма, мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал драма, мелодрама «Три полуграции »:

Колись багато років тому підпилий літній чоловік назвав тріо веселих і бешкетних подружок прогуливавшиеся за Сочинської набережній – трьома полуграциями. З тих пір спливло багато води, дівчата перетворилися в справжніх красунь, які змогли досягти в житті значних кар'єрних висот, завдяки наполегливості і віру в свої сили, але при цьому зберегти зворушливу і безкорисливу дружбу. Адже вони завжди були близькі і ділилися один з одним найпотаємнішим, завжди будучи впевненими, що вірна подруга не зрадить і підтримає у важку хвилину.

Чарівна та фатальна Аліса змогла злетіти вище за всіх і тепер очолює один з департаментів телевізійних команд. Наталя – мила, романтична і гарна собою, працює редактором у видавництві. Їй подобається її робота і та нестримна динаміка, в якій доводиться проводити більшу частину дня. Сонечка також знайшла свою нішу і відчуває себе чудово на місці директора туристичного агентства. Вона вже сама встигла помандрувати і не проти того, щоб продовжити це приємне хобі в самих комфортабельних умовах. З боку може показати, що у подруг всі чудово склалося в житті, ось тільки на особистому просторі повний штиль.

Серіал Три полуграции 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Три полуграции » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Три полуграции 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Три полуграции всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Три полуграции онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Три полуграции (2006)