Закохані жінки всі серії

Серіал мелодрама «Закохані жінки »:

Квартет подружок красунь, яким трохи більше, ніж за тридцять дружать з самого раннього дитинства. Вони знають одна про іншу практично всі звикли ділитися найпотаємнішим, разом вирішувати нагальні проблеми, радіти за успіхи і звичайно завжди підтримувати у важку хвилину.

Після закінчення навчання дівчата повертаються в рідне провінційне містечко, розташоване недалекого від галасливого мегаполісу. Катерина тепер перспективний лікар, що працює в лікувальному центрі, Тамара, мати одиначка з двома прекрасними дітьми, Світла – успішна адвокатка, яка збирається і далі розвиватися, а Женька непогано взяла старт на терені продажу та оренди нерухомості. Кожна їх цих чарівних жінок свого щасливі, але для повної гармонії всім їм бракує надійного чоловічого плеча. Всі вони намагаються побудувати відносини з протилежною статтю, не завжди виходить, але ніхто не втрачає надії. Вони впевнені, що сильні, гарні собою і досить розумні, щоб пережити усі негаразди. Будь-який біль і відчаю проходять і за нею обов'язково прийде везіння і успіх у всіх починаннях. Дівчата переживають злети і падіння, розчарування і любов, але ніколи не падають духом.

Серіал Закохані жінки 1- 9, 10, 11, 12 серія дивитися онлайн всі серії підрят 12 серий

Дивитися серіал «Закохані жінки » онлайн всі серії

  • 50
Ви легально дивіться серіал Закохані жінки 12 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Закохані жінки всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Закохані жінки онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Закохані жінки (2015)