Будинок для двох (2009)

Фільм мелодрама «Будинок для двох (2009)»:

Чарівна і усміхнена Анастасія та Михайло два рідних людини, яким за трагічними обставинами долі занадто рано довелося стати сиротами та почати приймати дорослі рішення. Всі негаразди, неприємності і випробування хлопці вирішували разом. Вони підтримували один одного у важку хвилину, що не кидали і ні зраджували. Але все змінилося, коли Міша закохався і досить швидко одружився, вирішивши, що саме ця дівчина і є та, з ким він хотів би постаріє. У їхній оселі з'явилася ще одна господиня, а як відомо двом під одним дахом ніяк не вжитись.

У кожної свої примхи, смаки і переваги і уклад життя. Настя ні бажаючи заважати щастю молодих їде з галасливого міста в провінцію. Там в спокійній і мальовничій селі дівчина потроху влаштовується вчителькою в місцеву школу, налагоджує побут. Вона знайомиться з чарівних Пашею, якому відразу сподобалася скромна міська красуня. Начебто їх відносини стали для оточуючих настільки передбачувані, що все йде до весільного торжества, якби не несподівана поява впливового підприємця і спонсора середнього навчального закладу. З того самого дня все змінюється для молодих і далеко не в кращу сторону.

Дивитися фільм «Будинок для двох (2009)» онлайн в HD якості

  • 80
Ви легально дивіться кіно Будинок для двох (2009) онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Будинок для двох (2009) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Будинок для двох (2009) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Будинок для двох (2009)