Горобини грона червоні всі серії

Мелодрама Горобини грона червоні  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
2 серии
Премєра:
28 ноября 2009
Країна:
Россия, Украина
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
86 мин.

Серіал мелодрама «Горобини грона червоні »:

Анастасія намагається зруйнувати стіну відчуження, яка виросла між нею та її сином Антоном, після того, як їй довелося вигнати чоловіка Ігоря з дому. Після того скандального випадку підліток замкнулася в собі і не бажає йти на контакт. Він більше нікому не довіряє. Сама ж розчарована жінка просто пливе за течією, не намагаючись опиратися долі. Вона вже давно не вірить у диво і що, коли-небудь зустріне чоловіка, здатного полюбити її і зробити щасливою. Сергій – успішний хірург, який за деякими обставинами також є батьком-одинаком і виховує двох дітей: семирічну Павліну та 12-річного сина Михайла.

Саме пустотлива непосида Павича і стане причиною доленосного знайомства Насті і її неспокійного папи. Дівчина тікає з дому і потрапляє в дитячу кімнату міліції, де і працює героїня. Поступово відносини двох самотніх душ переростає у щось більше, ніж просто симпатія і спілкування за професійним питань, де Анастасія бере шефство над маленькою проказницей. Але на шляху простого щастя і гармонії стоїть дуже багато непередбачених перешкод, які потрібно подолати. Вистачить закоханим сил дійти до мети?

Серіал Горобини грона червоні 1, 2 серія дивитися онлайн всі серії підрят 2 серии

Дивитися серіал «Горобини грона червоні » онлайн всі серії

  • 50
Ви легально дивіться серіал Горобини грона червоні 2 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Горобини грона червоні всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Горобини грона червоні онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
  1. tretiakova
    после просмотра.
MDRAMY.com » Серіали » Горобини грона червоні (2009)