Одного разу в Новий рік (2011)

Фільм мелодрама «Одного разу в Новий рік (2011)»:

Людмила сильна жінка, яка давно вже не вірить в казки про благородних і чарівних принців. За кілька років вона вже встигла не раз обпектися на романтичних відносинах, які крім душевних страждань нічого їй не дали. Сувора реальність, ось що є правдою життя. Міла одна виховує сина Микиту і може розраховувати тільки на себе. Вона вже звиклася з думкою, що всю звалену ношу негараздів на її тендітні плечі доведеться нести самій. І все одно десь глибоко в душі у неї ще жевріє надія, на щастя.

Тим більше скоро Новорічні свята, а це значить може статися диво. Маленьке сімейство планує провести цей Новий рік, як завжди удвох, в затишній домашній обстановці. У Микити лише одне бажання, щоб у двері подзвонили, і цей непроханий гість виявився його папкою, який врятував би їх сім'ю від самотності і більше ніколи не йшов. Хлопчик так щиро вірить, що його бажання здійсниться, що так і відбувається. Це Різдво змінить їх існування кардинальним чином і причиною тому стане якийсь Дід Мороз. Може саме цей чарівний персонаж, стане для Микити батьком, як він і мріє. Чи це можливо? А може це неприборкана дитяча фантазія і тільки?

Дивитися фільм «Одного разу в Новий рік (2011)» онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Одного разу в Новий рік (2011) онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Одного разу в Новий рік (2011) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Одного разу в Новий рік (2011) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Одного разу в Новий рік (2011)