Мама для снігуроньки (2017) всі серії

Мелодрама Мама для снігуроньки (2017) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
30 грудня 2017
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Мама для снігуроньки (2017)»:

Юрій переживає важкий період свого життя. Він трохи неординарна і філософська особистість, який воліє висловлюватись складними формулюваннями і пропозиціями не завжди зрозумілі оточуючим. Його улюблена дружина виїхала в Італію за контрактом залишивши з чоловіком їх спільну доньку. Юра відмінний батько, люблячий і турботливий, але для повної сімейної ідилії йому не вистачає налагодити стосунки зі своєю половиною, яка все більше відходить від нього. Щоб заробити грошей і відзначити всім сімейством різдво на лазурному італійському узбережжі героєві доводиться стати на час свят Дід Морозом.

Його близький друг, хворий раптово кір, віддає «хлібну» підробіток товаришеві, запевняючи його, що тому нічого особливого робити не доведеться. Але в перший же робочий день все йде не так, як було обіцяно і новоспеченому персонажа з казки доводиться викручуватися. Несподівано для всіх і, зокрема, для себе, все закінчується – відмінно. Відбувся успіх і кладе початок успішному тандему – Снігуроньки-Вікі і її новому партнеру. Незабаром існування партнерів змінюється кардинальним чином. Адже крім постійних сюрпризів на робочому місці, безглуздих ситуацій, їм доведеться розбиратися і з особистими драмами, які змусять їх здружитися. Все відбувається так стрімко, що колеги не помічають, як їх забирає романтична пристрасть і інтрига, ось тільки зізнатися у почуттях у них не вистачає сміливості. Як же бути? Чекати новорічного дива?!

Серіал Мама для снігуроньки (2017) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Мама для снігуроньки (2017)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Мама для снігуроньки (2017) 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Мама для снігуроньки (2017) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Мама для снігуроньки (2017) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Мама для снігуроньки (2017)