Кохання і трохи перцю

Фільм мелодрама «Кохання і трохи перцю »:

Лара, завжди впевнена в собі особистість, зараз переживає не найкращі часи, після шлюборозлучного процесу з кинув її чоловіком. Тепер вона мати-одиначка, яка повинна піклується про трьох дітей. Її життя розділилося на «до» і «після», де в останній фазі належить відчайдушний пошук роботи, так як фінанси закінчується, і треба думати як викручуватися. Але що робити, якщо у тебе немає хорошої освіти або хоча б потрібної протекції, адже без цих двох супутніх розраховувати на щось вартісне і перспективне, навіть не доводитися.

Розуміючи все це, жінка зовсім було зневірилася, але тут на допомогу приходить близький товариш колишнього чоловіка, який пропонує Ларисі відкрити ресторанчик-кейтринг на дому, виходячи з її кулінарних талантів. Сам же Аркадій і його керівник Дмитро стають першими і постійними клієнтами рукодільниці. Обом їм подобалася не тільки Ларіна куховарство, але і сама красуня-господиня. Аркадій настільки закохується в неї, що вирішує таємно допомогу їй і виплачує борг чоловіка, а сама Лариса, вважаючи, що благородний вчинок виходить від Діми, погоджується стати його коханкою. Чи зможе вона розпізнати, де справжні почуття, а де облуда і обман, який рано чи пізно розкриється?

Дивитися фільм «Кохання і трохи перцю » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Кохання і трохи перцю онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Кохання і трохи перцю дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Кохання і трохи перцю онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Кохання і трохи перцю (2011)