Шість соток щастя

Фільм мелодрама «Шість соток щастя »:

Наталя вважає, що їй пощастило з чоловіком, успішним красенем підприємцем Павлом, який завжди балував кохану. Їхній син Микита підріс і тепер вчиться в престижному університеті США. Як їй бачиться майбутнє, так воно таке ж розмірене і ідеально, втім, як і нинішнє її існування. Але все райдужні ілюзії руйнуються в один момент, коли жінка застає свого чоловіка в обіймах молоденької коханки. Шокована вона вибігає з дому і довго і безцільно бродить по міських вулицях, не розуміючи, що їй робити далі.

Рішення приходить само собою, коли вона згадує про старий батьківський будинок в селищі Ягідний. Вона давно не була там і тепер збирається поїхати туди, щоб спокійно обдумати все на самоті з собою. Там вона і зустріне свою першу любов - Дмитра. Чоловік неймовірно радий їй і як виявилося, почуття його ще не охололи. Він збирається завоювати серце все ще красивою і привабливою Наташі. Але чи готова вона сама пірнути у вир з головою і віддатися пристрасті, почавши життя з чистого аркуша. Ну а поки, їй не хочеться думати про щось, вона просто насолоджується спокоєм і забутої мальовничій картиною зі свого дитинства.

Дивитися фільм «Шість соток щастя » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Шість соток щастя онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Шість соток щастя дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Шість соток щастя онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Шість соток щастя (2013)