Нінкіне кохання (2013)

Мелодрама Нінкіне кохання (2013) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
22 августа 2015
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
91 мин.

Фільм мелодрама «Нінкіне кохання (2013)»:

Ніна живе зі своєю молодшою сестрою, Лялею. На особисте життя не вистачає ні часу, ні грошей. Одного разу, в дорозі на роботу, дівчина знайомиться з приємною жінкою і сама не розуміючи того, виливає їй все наболіле. У відповідь жінка спробувала заспокоїти її і сказала, що Ніна зустріне свою любов зовсім випадково і цей чоловік моряк.

Нінка на таке диво навіть не сподівалася, але незабаром вона знайомиться з цікавим азартною людиною, до того ж моряк. І на роботі не все просто. До них приходить новий співробітник, який з'явився не спроста. Що ж приготувала доля героїні? Та чи справдяться слова жінки, хто з них Нинкина любов?

Дивитися фільм «Нінкіне кохання (2013)» онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Нінкіне кохання (2013) онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Нінкіне кохання (2013) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Нінкіне кохання (2013) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Нінкіне кохання (2013)