За чужі гріхи

Фільм мелодрама «За чужі гріхи »:

Шура ласкава і доброзичлива жінка. У свої 45 вона залишилася вдовою. З нею в квартирі живуть син Ігор, підкаблучник, і його дружина. У пари є син. Дружина в таємниці змінює Ігорю, але він дуже сильно любить її, навіть готовий зрадити свою рідну маму заради дружини. Через квартирний обмін Шура потрапляє жити в комунальну квартиру за містом. Одного разу Шура і її онук їдуть в село на відпочинок. Там жінка зустрічає гарного, доброго, чесного роботягу на ім'я Федір. Його життя зіпсувала хитра і противна дружина Ніна.

Незважаючи на це все, між Федором та Шурою зароджується справжня любов. Але Шура змушена повернутися в місто, так як її коханого міцно тримає Нінка. Але доля повернулася інакше. Нінка тікає від чоловіка, вкравши у нього чужі гроші. Життя Федора стає важкою. Але відправившись в місто у справах, він випадково зустрічає Шуру.

Дивитися фільм «За чужі гріхи » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно За чужі гріхи онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм За чужі гріхи дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися За чужі гріхи онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » За чужі гріхи (2015)