Цвіт черемхи всі серії

Мелодрама Цвіт черемхи  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серий
Премєра:
13 августа 2012
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Цвіт черемхи »:

Події серіалу відбуваються на початку 60-х років. Дві дівчини Шура і Ніна - вірні подружки, об'єднані відданою дружбою з раннього дитинства. Разом закінчивши школу, дівчата мріють вступити в Москві в медичний інститут, де на них чекає цікава, насичена різними подіями життя.

У Москві Олександра і Ніна без особливих зусиль надходять в інститут, а досить спритна Шура знайомиться з професором і його сім'єю, де подружилася з професорським сином Антоном. Згодом їхня дружба переросла в міцну любов, що принесло чимало неприємностей і клопоту матері Антона. Проте закохані змушені розлучитися. Шура на зло Антону виходить заміж зовсім за іншого, а Антон, в помсту Шурі, робить пропозицію Ніні ... Проходить три роки. Шура і Антон не можуть забути один одного. Випадково зустрівшись на своєму улюбленому місці, молоді люди вирішили вже ніколи не розлучатися ...

Серіал Цвіт черемхи 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Цвіт черемхи » онлайн всі серії

  • 80
Ви легально дивіться серіал Цвіт черемхи 16 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Цвіт черемхи всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Цвіт черемхи онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Цвіт черемхи (2012)