Одного разу в Одесі (2016) всі серії

Мелодрама Одного разу в Одесі (2016) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
20 серий
Премєра:
18 апреля 2016
Країна:
Украина
Жанр:
комедия
Тривалість:
25 мин.

Серіал комедия «Одного разу в Одесі (2016)»:

Головні герої комедійного серіалу компанія одеситів до десятого покоління, які проживають в одній великій комунальній квартирі. Квартет вірних друзів: Григорій, Костянтин, Льова і Олександр, він же Шура завжди нерозлучні і звикли ділитися найпотаємнішим. Життя молодих людей досить насичена і їм немає часу сумувати чи сумувати. Хлопців ніколи не могла підкосити складна життєва ситуація, адже вони невиправні оптимісти впевнені, що будь-яку проблему можна вирішити, важливо бажання і завзятість. Кожен з них мріє про перспективну роботу і фінансової стабільності і звичайно про власне житло.

Хто міг припустити, що їх звичне існування в найближчому майбутньому зміниться кардинальним чином, коли на території чотирьох чоловіків з'явиться чарівна представниця прекрасної статі Юлія. Тепер вона їх нова сусідка і персонажі, підкорені її красою і чарівністю, намагаються завоювати її прихильність і увагу. Але кого з цієї четвірки віддасть перевагу сама дівчина? Звичайно, їй приємно, що її руку борються стільки шляхетних лицарів і кожен з них по-своєму гарний. Правда спроби суперників часом переростають у низку безглуздих і смішних ситуацій.

Серіал Одного разу в Одесі (2016) 1- 17, 18, 19, 20 серія дивитися онлайн всі серії підрят 20 серий

Дивитися серіал «Одного разу в Одесі (2016)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Одного разу в Одесі (2016) 20 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Одного разу в Одесі (2016) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Одного разу в Одесі (2016) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Одного разу в Одесі (2016)