Суббота

«Суббота »:

Головні герої серіалу – звичайна подружня пара, які живуть своїм розміреним життям. У них непоганий дохід на двох і відмінні стосунки, але в одну суботу їхнє звичне існування змінюється кардинальним чином. Наближається ювілейна дата їхнього спільного проживання. Чоловік із дружиною хочуть відзначити її скромно у родинному колі в затишній обстановці. Але не тут було. До них вирішують приєднатися численні родичі. Звичайно, в цьому немає нічого поганого, та й веселіше разом. Просто глядач ще не здогадується, наскільки ця рідня незвичайна. Для низ створити ту чи іншу проблему і потрапити в безглуздий вир подій повсякденна справа. Подружжя не сумнівалося, що святкування виллється в черговий жах і не помилилися у своїх прогнозах.

Тепер на одній житлоплощі знаходяться одразу дві бабусі, брат чоловіка і влюбливий дідусь, який вирішив приголомшити за молоденькою красунею. Вся ця різношерста компанія намагається вжитися на невеликій площі, але це не завжди вдається. Будь-яка дрібниця провокує скандал та з'ясування стосунків. Господарі намагаються, що цей важливий для них суботній вечір виявився найгіршим у їхньому житті. Але чи вийде у них стримати натиск родичів, що розгулялися.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Українські серіали » Суббота (2016)