Скляна кімната всі серії

Серіал мелодрама «Скляна кімната »:

У центрі розгортаються основних подій знаходиться одне добропорядне та щасливе сімейство Трофімових. Глава родини Артем, займається власною справою і його бізнес розвивається досить успішно. Чоловік завжди був цілеспрямованим і працьовитим, а амбіції стали підмогою в досягненні кар'єрних звершень. Завдяки всьому цьому головні герої ведуть забезпечену і безтурботне життя. Його улюблена дружина Олена, відноситься до своїх близьких зі всієї турботою і теплотою. Жінка працює вчителем географії в школі, де її люблять і поважають як колектив педагогів, так і власні учні.

Їх обожнювана і єдина донька-підліток має успіхи в навчанні і у всьому слухається своїх люблячих і чуйних батьків. Загалом, у великому заміському будинку, де вони живуть, панує повна ідилія: абсолютні любов і спокій. Можна просто жити і радіти, чого ще бажати? Однак незабаром життя Олени кардинальним чином змінюється, коли в неї вриваються відлуння минулого, те, про що вона так відчайдушно намагалася забути. Всі ці роки, добре приховувані від коханого чоловіка. В подальшому їй доведеться відновити порушену справедливість і зберегти створене протягом багатьох років довіру.

Серіал Скляна кімната 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Скляна кімната » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Скляна кімната 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Скляна кімната всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Скляна кімната онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Скляна кімната (2019)