Свято (2019)

Мелодрама Свято (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
3 января 2019
Країна:
Россия
Жанр:
комедия, драма, военный, история
Тривалість:
73 мин.

Фільм комедия, драма, военный, история «Свято (2019)»:

Події розгортаються в Блокадному Ленінграді навколо сім'ї наукового працівника, який отримує розширений харчовий пайок і проживає у великому заміському будинку. Будучи на особливому рахунку, він і його близькі живуть зовсім непогано, навіть у воєнний час.

Однак ситуація починає загострюватися з кожним днем, адже страв стає все менше, а кухарки, що готує для родини і займається усіма господарськими питаннями, з ними більше немає. Напередодні Нового року молодший син головного героя приводить в будинок голодуючу, змучену дівчину, сподіваючись їй допомогти, а його сестра чоловіка, за якого планує вийти заміж...

Дивитися фільм «Свято (2019)» онлайн в HD якості

  • 0
Фільм Свято (2019) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Свято (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Свято (2019)