Добрі наміри (2017) всі серії

Серіал мелодрама «Добрі наміри (2017)»:

Глава сім'ї Фірсова є головним авторитетом невеликого містечка під невигадливою назвою заозерськ. Всі беззаперечно приймають його за місцевого господаря, а він поводиться відповідним чином. Однак багаті теж плачуть. Маючи та гроші, і влада Фірсов не знаходить щастя, так само як і його близькі. Фірсов молодший, незважаючи на те, що одружився, здавалося б, по любові не зміг створити нормальної сім'ї, а його дружина, яка працює в місцевому клубі танцівницею, майже не буває з ним через специфічною роботи. Наташа Фірсова, дочка головного героя серіалу «Добрі наміри» також нещаслива. Виходячи заміж, вона навіть уявити не могла, що її чоловік виявиться картярем і п'яницею. Юля ж, молодша дочка Фірсова, живе добре, вже вона-то знає, чого хоче від цього життя. Але чи знає?

Одного разу в заозерськ приїжджає талановитий архітектор Ключевський, який одним візитом змішує всі карти Фірсовим і загрожує повалити їх з трону слави. Знайшовши в ньому цікавого молодого чоловіка, Юля вирішує змусити його одружитися на ній, а Семен вирішує зайнятися будівництвом будинку, щоб зблизитися зі своєю дружиною. Але все обертається зовсім не так, як би їм хотілося. Наслідки вступу Богдана Ключевського в життя Фірсова виявляються непередбачуваними.

Серіал Добрі наміри (2017) дивитися онлайн всі серії підрят

Дивитися серіал «Добрі наміри (2017)» онлайн всі серії

  • 60
Серіал Добрі наміри (2017) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Добрі наміри (2017) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Добрі наміри (2017)