Козирне місце (2021) всі серії

Мелодрама Козирне місце (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
30 серій
Премєра:
13 вересня 2021
Країна:
Украина
Жанр:
детектив
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал детектив «Козирне місце (2021)»:

Капітана поліції Сергія Коваля з неблагополучного і одного з найбільш криміналізованих в місті району переводять на «козирне місце». Це елітне районний підрозділ, служба в якому вважається прибутковою, престижною і добре відбивається на кар'єрі. Чесний, прямолінійний і свавільний оперуповноважений звик до жорстокості вулиць кварталу, затоплений злочинцями. Бійцю не до вподоби тутешні порядки. У Центральному районі, де живе багато впливових фігур, потрібно бути спритним, хитрим, десь лестити начальству, беззаперечно виконувати накази, грати за правилами керівництва.

Та ще й нові товариші по службі зустрічають Серьогу з неприязню. Їм не близькі його жорсткі, прямолінійні, імпульсивні методи роботи. Втім, тільки Ковалю під силу притиснути невловимого кілера на прізвисько Архітектор. У цьому співробітнику поліції може допомогти величезний досвід за плечима, неймовірна рішучість, незалежність думки, відсутність страху смерті і напрацьовані роками зв'язки у кримінальному середовищі. Відкритий і чесний оперативник не покине своїх поглядів, навіть якщо доведеться піти проти системи. Чи зможе капітан закріпитися на новому місці роботи?

Серіал Козирне місце (2021) 1 - 27,28,29, 30 серія дивитися онлайн всі серії підрят 30 серій

Дивитися серіал «Козирне місце (2021)» онлайн всі серії

  • 50
Серіал Козирне місце (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Козирне місце (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Анонси » Козирне місце (2021)