Плут всі серії

Мелодрама Плут  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серий
Премєра:
23 августа 2021
Країна:
Украина
Жанр:
детектив
Тривалість:
45 мин.

Серіал детектив «Плут »:

Безстрашний колишній злочинець на прізвисько Пройда свого часу прославився в кримінальному середовищі своєю кмітливістю і спритністю. Для міліції проноза завжди був головним болем і джерелом проблем. Ця людина пережив безліч трагедій на своєму віку: втрата близьких, бандитський і небезпечне юнацтво, чимало років у в'язниці. Одного разу кримінальник вирішує круто змінити свою долю. Разом з приятелем Андрієм, який працює начальником оперативної частини столичного відділу поліції, герой провертає несподівану авантюру і стає, за офіційними документами, оперативником Станіславом Бойко.

Він фактично привласнює собі ім'я їхнього спільного друга, який загинув рік тому. Нові документи, чуже ім'я і майже законна робота - у Плута з'являється все, щоб почати життя заново. Але колишній арештант починає працювати в поліції не тільки з благородними цілями. Наприклад, стати законослухняним громадянином або допомогти другу в затриманні бандитів. Аферист намір скористатися службовим становищем, щоб підібратися ближче до кримінального корупціонера, на ділянці якого Пройда в минулому приховав накрадені діаманти на велику суму. Чи вдасться провернути авантюру?

Серіал Плут 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Плут » онлайн всі серії

  • 60
Ви легально дивіться серіал Плут 16 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Плут всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Плут онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Плут (2021)