Міс Поліція (2020) всі серії

Мелодрама Міс Поліція (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
30 грудня 2020
Країна:
Росія
Жанр:
мелодрама, комедія
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама, комедія «Міс Поліція (2020)»:

Не один рік Надя Горелкіна трудиться в місцевій їдальні одного з відділень поліції. Вона готує смачні страви, тому поступово зі звичайної служить стає завідуючою. Все б нічого, але такого підвищення дівчина не рада. У мріях Надії - працювати в слідчому відділі, розкриваючи різні інциденти і відчуваючи смак справжньої небезпеки. На жаль, керівник пишною особи не бачить дівчини в якості підпорядкованої і неодноразово знаходить дурні виправдання, щоб залишити її працювати в їдальні.

Горєлкіної не залишається вибору, як підкоритися наказу впертого підполковника Каштанова. Доля надає молодій особі шанс все змінити, коли в області оголошується конкурс «Міс Поліція» і від кожного відділення доводиться виділити по дві учасниці. Розуміючи, що в чоловічому колективі трудиться тільки одна дівчина Олена Хромова, впертому чоловікові доводиться негайно змінити свою думку. Вранці Надю переводять до слідчого відділу, попереджаючи про тимчасові зміни. Сама ж нова співробітниця навіть не думає повертатися за плиту і готова скористатися унікальним шансом, щоб не тільки урвати перемогу на заході у худеньких, а й проявити винахідливість і професіоналізм в затриманні небезпечних злочинців.

Серіал Міс Поліція (2020) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Міс Поліція (2020)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Міс Поліція (2020) 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Міс Поліція (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Міс Поліція (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Міс Поліція (2020)