Туристична поліція 2 сезон (2019) всі серії

Мелодрама Туристична поліція 2 сезон (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
20 серій
Премєра:
11 листопада 2019
Країна:
Росія
Жанр:
комедія
Тривалість:
25 хв.

Серіал комедія «Туристична поліція 2 сезон (2019)»:

Дія інтригуючого серіалу відбувається в курортному місті Сочі, де за належним порядком стежить відділ туристичної поліції під керівництвом Степана Редько. Під керівництвом вимогливого і суворого начальства служить така різношерста і дивакувата команда, як: Гоша, Сич, Матильда і Мякиш. Але незважаючи на деяку розхлябаність хлопців, свою роботу вони виконують на відмінно. Дисципліну головному за званням у ввіреній йому групі вдається підтримувати до тих пір, поки в неї не увіллється одна амбітна і норовлива молода особа - Лера Аксенова.

Дівчина улюблена дочка віце-адмірала, завжди мріяла стати відомим детективом. Незважаючи на те, що батько вже приготував для коханого чада блискуче майбутнє, та наперекір батькові влаштовується в поліцію. У перший же день горе підпорядкована провалює ретельно підготовлену роботу новоспечених колег. Проблема в тому, що героїня бажає брати участь в реальних кримінальних розборках, які вона бачила в кіно або на просторах інтернету. А на ділі все занадто нудно і тривіально. Але незважаючи на надумані ілюзії, оточуючі не перестаю дивуватися її рішучості, хоробрості і вічно готовності рватися в бій. Степану ж зовсім не подобається нова, яка вносить тільки хаос і плутанину, але змінити що-небудь він не може.

Серіал Туристична поліція 2 сезон (2019) 1- 17, 18, 19, 20 серія дивитися онлайн всі серії підрят 20 серій

Дивитися серіал «Туристична поліція 2 сезон (2019)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Туристична поліція 2 сезон (2019) 20 серій онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Туристична поліція 2 сезон (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Туристична поліція 2 сезон (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Туристична поліція 2 сезон (2019)