Серце світу (2018)

Мелодрама Серце світу (2018) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
7 вересня 2018 27 вересня 2018
Країна:
Росія, Литва
Жанр:
драма
Тривалість:
124 хв.

Фільм драма «Серце світу (2018)»:

Молодий хлопець на ім'я Єгор, працює ветеринаром у мисливському господарстві, розташованому в далекій лісовій глибинці. Він займається дуже важливою справою: стежить за здоров'ям мисливських собак і допомагає хворим тваринам живе в окрузі. Хлопець дуже цінує свого господаря — Миколи Івановича надав йому роботу і житло. Одного разу, в глибинку приїжджає молода дочка Миколи, яка закохується у ветеринара.

Герой фільму «Серце світу» теж полюбив милу і добру дівчину, і зібрався на ній одружитися. Але, суворий батько не дозволив своєму співробітникові, стати членом його сім'ї. Він не розглядає жебрака Єгора як майбутнього зятя, адже його прекрасна дочка, гідна кращого нареченого. Незважаючи на суворі заборони, закохані продовжують таємно зустрічатися. Вони навіть не підозрюють, до чого призведе їх бурхливий роман...

Дивитися фільм «Серце світу (2018)» онлайн в HD якості

  • 0
Фільм Серце світу (2018) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Серце світу (2018) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Серце світу (2018)