Великий артист (2019) всі серії

Мелодрама Великий артист (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
2 серии
Премєра:
5 мая 2019
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
96 мин.

Серіал мелодрама «Великий артист (2019)»:

Привабливий молодий чоловік на ім'я Гліб, мріє вирватися з провінції до Москви, щоб стати відомим артистом. Герой фільму «Великий артист» володіє всіма якостями, необхідними для успішної кар'єри в кіно: він талановитий, красивий і повен амбіцій. Здавалося, ніщо не зможе перешкодити йому домогтися успіху, і завоювати любов мільйонів шанувальників. Але, відбувається фатальна зустріч, яка все змінює.

Одного разу, герой познайомиться з чудовою дівчиною Оленою Торшаковой, і закохується з першого погляду. Він без праці підкорює серце коханої, і забуває про все на світі. Тепер, його не цікавить кар'єра, він з головою поринув у бурхливий роман. Але, разом їм не судилося: заможні батьки Олени, уже знайшли їй гідного нареченого з багатої родини. Щоб забезпечити свій дочки безбідне майбутнє, вони готові позбавити її найголовнішого в житті — чистої любові...

Серіал Великий артист (2019) 1, 2 серія дивитися онлайн всі серії підрят 2 серии

Дивитися серіал «Великий артист (2019)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Великий артист (2019) 2 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Великий артист (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Великий артист (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Великий артист (2019)