Почуй моє серце

Фільм мелодрама «Почуй моє серце »:

Тетяна Клочкова живе в маленькій провінції з матір'ю і працює в придорожньому кафе – офіціанткою. Там же працюють її близька подруга Люда і закоханий в неї молодий чоловік Борис. Героїні здається її сіре й одноманітне існування нудним і безпросвітним. Життя проходить, а нічого радісного і перспективного в ній в найближче майбутнє у неї, схоже, не передбачається. Але одного разу поява молодого і успішного столичного бізнесмена Кирила в кафе змінить все в її долі кардинально. Хлопець закохується в красуню з першого погляду, а та відповідає йому взаємністю.

Пристрасний роман швидко переріс у серйозні стосунки. Юнак робить пропозицію коханій і відвозить її до Москви. Але закоханість підприємця на теренах величезного мегаполісу швидко випаровується, і він розуміє, що поквапився з одруженням. В цей же час дівчина дізнається, що вагітна, але це новина тільки погіршує стосунки. Вже пропонує позбутися дитину і розлучитися. Так красива історія кохання згасла і закінчилася. Таня повертається в своє місто, де їй належить почати все з нуля і пройти чимало випробувань, поки вона зустріти свою справжню любов і відчує себе щасливою і потрібною.

Дивитися фільм «Почуй моє серце » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Почуй моє серце онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Почуй моє серце дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Почуй моє серце онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Почуй моє серце (2010)