Батьки (2010)

Фільм драма, кримінал «Батьки (2010)»:

Олександр Львів після довгих пошуків нарешті знайшов свою половину, мати-одиначку Анну, в яку закохався відразу. Стосунки пари, які розвивалися стрімко і дуже скоро, чоловік робить пропозицію коханій, а 8-річний Ванька стає їй сином. Але щастя виявилося не тривалим. Звільняється зі служби у спеціальних військах, контрактник Вадим Котов, колишній чоловік Ані, який бажає повернути собі сім'ю. Між прихильниками красуні назріває серйозний конфлікт. Але протистояння доводиться відкласти, а суперникам об'єднається на тлі загальної трагедії.

Іван викрадений і треба знайти дитину, до того, поки не сталося необоротне. Хлопчик дружив з тезкою, синочком місцевого олігарха Олега Хромовим. І швидше за все, викрадачі помилилися, вкравши не того спадкоємця. Підприємець розуміє, що оголошене полювання на його нащадок і погоджується допомогти у пошуках зниклого підлітка. А ще йому необхідно розібратися, хто затіяв цю нечесну гру. Кожна версія, яка має право на існування, швидко розсипається, немов картковий будиночок. Але головоломку вдається розгадати і зрозуміти, що корінь зла сягає в далеке минуле самого Хромова старшого.

Дивитися фільм «Батьки (2010)» онлайн в HD якості

  • 0
Фільм Батьки (2010) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Батьки (2010) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Батьки (2010)