Три в одному 7 (2020) всі серії

Мелодрама Три в одному 7 (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
2 серії
Премєра:
3 січня 2020
Країна:
Росія
Жанр:
детектив
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал детектив «Три в одному 7 (2020)»:

В сучасному світі можна зустріти самі різні бізнес-ідеї, часом незрозумілі, незбагненні, але кожна людина вірить, що саме його геніальний задум повинен спрацювати і збагатити його. Герої кримінально-драматичного серіалу задіяли свої нетривіальні послуги, які знайшли своїх клієнтів. Агентство під гучною назвою «Чао-Какао» займається тим, що розводить подружні і просто пари, підлаштовуючи всякі авантюрні і інтригуючі ситуації. Все залежить від бажання замовника. Але, як виявилося крім шахрайських схем, власникам доводиться ще й детективами підробляти, адже часто все залежить від ситуації.

В одного з колишніх чоловіків Інги – Олега несподівано оголошується дочка підліток. Правда дівчина одразу ж зникла з очей ошелешеного батьків, шокуючи наступним звісткою. Викрадачі вимагають від недбайливого татуся викуп і головним пунктом є – не втручатися у справу законників, інакше дівчинка постраждає. Інга береться за розслідування, правда їй доводиться приховувати цей факт від Журавльова. Спочатку їй це цілком вдається, адже той сам зайнятий пошуком вбивці колишньої спортсменки з синхронного плавання. Але як відомо, все таємне рано чи пізно стає явним і це ще більше і без того їхні складні взаємовідносини.

Серіал Три в одному 7 (2020) 1, 2 серія дивитися онлайн всі серії підрят 2 серії

Дивитися серіал «Три в одному 7 (2020)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Три в одному 7 (2020) 2 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Три в одному 7 (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Три в одному 7 (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Три в одному 7 (2020)