День відчаю

Мелодрама День відчаю  дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
18 июня 2010
Країна:
Россия
Жанр:
драма, криминал, детектив
Тривалість:
96 мин.

Фільм драма, криминал, детектив «День відчаю »:

Герої драматичного фільму середньостатистична сім'я: чоловік Валерій – оперативник, дружина Алла – бізнес-леді, що володіє своєю справою з пошиття одягу та їхня дочка красуня-підліток Ліза. Вони живуть своїм розміреним і спокійно життям, закінчуючи будівництво заміського будинку. Залишилися останні штрихи і можна перебиратися в новий будинок. Облаштування ділянки навколо котеджу вимагають знання фахівця з ландшафтного дизайну. Так сімейство наймає дизайнера Христину. З того моменту тихе існування домочадців закінчується.

Одного разу вранці до них увірвуться бандити, в числі яких буде та сама Кріс. Компанія злочинців вимагають тільки одного, щоб Валерій посприяв виходу на свободу їх ватажкові Хазару. Адже саме на той момент слідчий займався цим самим розслідуванням і йому довелося нелегко, вистежити і затримати хитрого рецедивиста. На совісті відомого злочинця кілька гучних замовних вбивств. А дівчина є його коханкою і тієї, хто організував це саме зухвалий напад. Тепер рідні Валери заручники обставин і йому доведеться вибирати, як вчинити: рятувати близьких або дотримуватись свій борг законника.

Дивитися фільм «День відчаю » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно День відчаю онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм День відчаю дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися День відчаю онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » День відчаю (2010)