Шлях до себе всі серії

Мелодрама Шлях до себе  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
10 апреля 2010
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
44 мин.

Серіал мелодрама «Шлях до себе »:

Рада і Валерій довгий час зустрічалися і тепер планують узаконити свої стосунки, адже дівчина дізналася, що знаходиться положення. Героїня щаслива, адже нарешті здійсниться її мрія і вона стане дружиною коханої людини, а ще народить йому дитину. В її фантазіях вже малюється затишний будинок і щаслива сім'я, де панує розуміння і гармонія. Але все завалиться в той момент, коли Валерій заявить їй, що весілля не буде і вони повинні розлучитися. Шокована такою заявою наречена не знає, що й думати, не здогадуючись про те, що причиною сварки є мати нареченого.

Не відбулася свекруха впевнена, що Рада приворожила її сина. Піддавшись умовлянням матері – хлопець одружується з іншою, залишивши кохану справлятися зі складними проблемами однієї. Зневірена Рада не знає, що їй робити? Хто візьме на роботу жінку, яка скоро повинна народити. А гроші на існування вже практично закінчується. І все ж незважаючи на безвихідність ситуації вона знаходить вихід, використовуючи свій рідкісний дар і вміння бачити минуле і майбутнє оточуючих її людей. Тепер вона більше не наївна, юна особа, а мудра ворожка, яка нікому не дозволить поховати її і розчарувати.

Серіал Шлях до себе 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Шлях до себе » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Шлях до себе 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Шлях до себе всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Шлях до себе онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Шлях до себе (2010)