Хіба можна мріяти про щось більше (2020) всі серії

Мелодрама Хіба можна мріяти про щось більше (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
24 жовтня 2020
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Хіба можна мріяти про щось більше (2020)»:

Ксенія мила і скромна медсестра, яка мріє про сімейне життя зі своїм коханим нареченим в благополучній європейській країні. Але далекосяжні плани дівчини несподівано розбиваються з отриманим повідомленням, що її мати серйозно хвора. Дочка змушена скасувати свій запланований переїзд і зайнятися пошуками коштів на дорогу і термінову операцію, без якої у матері немає шансів вижити. Залишившись наодинці з проблемою, без роботи, моральної підтримки і житла, вона все ж намагається не падати духом і знайти вихід із ситуації.

Пошук трудової зайнятості дуже скоро увінчався успіхом. Їй пропонують місце доглядальниці у заможної вдови Ольги Болгова. Ксю неймовірну рада цієї пропозиції. Нове розкішне житло і його мешканці по початку викликають у Ксюши безліч питань, але поступово вона звикає. Молода жінка прикладає всі зусилля, щоб вдихнути в будинок трохи веселкових барв і налагодити процес одужання своєї підопічної. І її старання виправдалися. Хвора пішла на поправку. Але жаліслива і наївна Ксенія ще не знає, в яку небезпечну гру її утягнути і як це відобразити на її долю.

Серіал Хіба можна мріяти про щось більше (2020) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Хіба можна мріяти про щось більше (2020)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Хіба можна мріяти про щось більше (2020) 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Хіба можна мріяти про щось більше (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Хіба можна мріяти про щось більше (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Хіба можна мріяти про щось більше (2020)