Кожному своє (2017)

Мелодрама Кожному своє (2017) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
10 ноября 2017
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
92 мин.

Фільм мелодрама «Кожному своє (2017)»:

Головна героїня драматичного фільму Марія, яка переживає трагічну втрату чоловіка. Жінка залишається на руках з двома дітьми і величезним боргом неповернених кредитів від покійного чоловіка. Перебуваючи у відчаї, вдова намагається знайти вихід з положення і заробити кошти для існування, але всі старання марні. Кредитори вимагають повернення грошей і все рухається до того, що дуже скоро Маша з малюками опиниться на вулиці. Як впоратися з такою важкою ситуацією, вона не знає.

Багато друзі після події просто відсіялися від сім'ї, а рідних у Марії просто немає. Несподівано на допомогу їй приходить підприємлива подружка, який підказує можливий вихід із кризи. Якщо Маша прийме її, то у неї з'являється реальний шанс впоратися з усіма негараздами і почати нове існування. Справа в тому, що їй пропонується стати сурогатною матір'ю для заможної пари, яка платить непогану суму за надану послугу. Тепер залишається одне, зважитися і пройти весь етап, щоб отримати довгоочікуваний спокій. Чи вийде у Машеньки залишатися сильно заради своїх чад? Про те, як розвернутися подальші події, дізнається глядач, подивившись інтригуючий сюжет.

Дивитися фільм «Кожному своє (2017)» онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Кожному своє (2017) онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Кожному своє (2017) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Кожному своє (2017) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Кожному своє (2017)