З почуття обов'язку всі серії

Серіал мелодрама «З почуття обов'язку »:

У Людмили Соколової помер батько, тяжко хвора бабуся в лікарні, і банківські службовці збираються відібрати у героїні квартиру за несплату іпотеки. Наречений Валерка допомагати відмовляється, посилаючись на неймовірну зайнятість в навчанні. Вихід із ситуації пропонує хіба що друг батька Микола Петрович. Впливовий чоловік згоден вирішити всі Людина проблеми, але натомість просить дівчину вийти за нього заміж. Соколова змушена погодитися, тому що вважає свою ситуацію безвихідною. При цьому не приховує, що не любить цю людину.

Але Миколи Петровича це не напружує. Йому головне - щоб дружина була вірна. Люда чи не порушує свою обіцянку, бути відданою. Навіть коли щиро закохується в підлеглого чоловіка на ім'я Олексій. Жінка не дозволяє собі любити, а Льоша не засуджує її за це. Чоловік і підневільна дружина живуть забезпечено. Парадоксально, але з плином часу їх шлюб навіть стає щасливим. Однак такий поворот подій абсолютно не подобається Світі - дочки Миколи Петровича. Не в захваті і колишній хлопець Соколової - Валера. Він об'єднується зі Світланою. Спільно «напарники» підлими методами намагаються перетворити життя Люди в кошмар. Лють зловмисників доходить до тієї точки, коли нормальний людський вигляд втрачений.

Серіал З почуття обов'язку 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «З почуття обов'язку » онлайн всі серії

  • 70
Ви легально дивіться серіал З почуття обов'язку 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал З почуття обов'язку всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися З почуття обов'язку онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » ТРК Україна » З почуття обов'язку (2021)