Коханка в спадок (2020) всі серії

Серіал мелодрама «Коханка в спадок (2020)»:

Головна героїня мелодраматичного серіалу Тетяна, останні п'ятнадцять років живе розміреним і щасливим життям, в любові і розумінні. Вона впевнена, що так буде завжди і її коханий чоловік Олег, успішний бізнесмен, ніколи не зрадить її. Втім, так і було б, якщо одного разу Таня не отримує шокуюче вапна їй про те, що її чоловік загинув, впавши з даху висотного офісного будинку. У жінки ніяк не вкладається в голові, що покійний робив на тій самій даху, а трохи пізніше їй і зовсім відкривається несподівана правда про ту половини життя покійного, про яку вдова навіть не підозрювала.

Його меблевий бізнес насправді не такий вже прибутковий. Для того, щоб утриматися на плаву чоловіка заклав розкішну нерухомість і взяв під нього кредит в банку. Тепер кредитори вимагають свої гроші назад і загрожують забрати будинок. Але найжахливіше, що у Олежка, як виходить жив на дві сім'ї. І друга дружина в положенні і зараз вимагає за законом частку спадщини. У Тані голова йде обертом, вона навіть не знає, як реагувати на випади амбітної особи і всього купи брехні, якою виявилося занадто багато.

Серіал Коханка в спадок (2020) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Коханка в спадок (2020)» онлайн всі серії

  • 80
Ви легально дивіться серіал Коханка в спадок (2020) 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Коханка в спадок (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Коханка в спадок (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Коханка в спадок (2020)