Я більше не боюся всі серії

Мелодрама Я більше не боюся  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
10 серий
Премєра:
24 марта 2014
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
42 мин.

Серіал мелодрама «Я більше не боюся »:

Віра два десятки років прожила розміреним і забезпеченої життям, в оточенні любові, розуміння і радості. Люблячий чоловік, улюблені дітки, треба чесно зізнатися, що вона щаслива жінка, якій пощастило. Вона повністю присвятила себе дому і родини, щиро вірячи в те, що так буде завжди. Але, як правило, доля любить підкидати несподівані випробування, особливо тим, хто це зовсім не чекає. Віра не стала винятком.

Звичний їй світ руйнується на очах, не залишаючи надію на повернення. Першою трагічною звісткою стає про загибель чоловіка, коли на його іномарку напали бандити. Не встигає вдова перевести дух, після фатального звістки, як на порозі її будинку виявляються кредитори, що загрожують їй і вимагають виплат величезних сум за рахунками з відсотками. Жінка, яка ніколи не вникала чим займається її половина, вважаючи його процвітаючим підприємцем. Дізнається, що він давно розорився і намагаючись втриматися на плаву, повинен всім навколо. І навіть їх будинок, в який вона вклала душу, закладений у банку. Останньою краплею всієї цієї безвихідної епопеї стає поява незнайомки, яка стверджує, що вона є законною дружиною покійного.

Серіал Я більше не боюся 1- 7, 8, 9, 10 серія дивитися онлайн всі серії підрят 10 серий

Дивитися серіал «Я більше не боюся » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Я більше не боюся 10 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Я більше не боюся всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Я більше не боюся онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Я більше не боюся (2014)