Сонячне затемнення (2010) всі серії

Мелодрама Сонячне затемнення (2010) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
2 жовтня 2010
Країна:
Росія
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
44 хв.

Серіал мелодрама «Сонячне затемнення (2010)»:

Аня вважає, що їй пощастило жити в лоні тихого і спокійного «жіночого щастя». У неї турботливий і люблячий чоловік, підростають чудові дітки і будинок повна чаша. Жінка живе з почуттям повної впевненості в завтрашньому дні, поки одного разу не випадково потрапляє до ворожки. Те, що героїня почула від неї, стало для неї шоком, в яке складно було повірити. І наворожила їй та, що чекає Аню серйозні зміни, неприємності, бідність, в'язниця, але в кінці велика і пристрасна любов. Вона тільки посміялася на сказане. Але всупереч всьому все вище почуте починає потихеньку збуватися.

Її чоловік закінчує життя самогубством через непідйомних боргів, його бізнес повністю зруйнований, а всі величезні кредити і відсотки тепер лягли на тендітні плечі вдови. Коли кредитор з'являється на її порозі, Ганна розуміє, що це кінець. Впливовому кримінальному авторитету Степану, який зачарований красою боржниці, робить їй неприйнятне для неї пропозицію. Він чудово розуміє, що грошей у матері одиначки для виплат немає, але йому потрібна сама Аня. Нічого не придумавши краще зневірена мати збирає необхідні речі і разом з дітьми покидає місто, навіть не припускаючи куди прямує.

Серіал Сонячне затемнення (2010) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Сонячне затемнення (2010)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Сонячне затемнення (2010) 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Сонячне затемнення (2010) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Сонячне затемнення (2010) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Сонячне затемнення (2010)