Покоївка всі серії

Мелодрама Покоївка  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
17 апреля 2017
Країна:
Россия, Украина
Жанр:
драма, мелодрама
Тривалість:
50 мин.

Серіал драма, мелодрама «Покоївка »:

В основі інтригуючого сюжету - історія Тетяни Ларионовой. Вона успішна, приваблива і працьовита. Героїня має все, що необхідно для абсолютного жіночого щастя. Таня володіє сімейною справою - елітним готелем. Прибутковий бізнес, престижна робота, обожнювана половинка, який завжди підтримає. Він завжди турботливий і уважний. Подружжя виховує двох дітей і радіють кожному дню, проведеному разом. Розкішний будинок-повна чаша. Їх ідилії можна тільки позаздрити. Але з приїздом в маленьке провінційне містечко зухвалого і самовпевненого Романа Дерябіна життя сім'ї змінюється кардинальним чином.

Чоловік відомий ділок, який має в своєму розпорядженні популярну мережу готельних комплексів. Безпардонно бізнесменові сподобалася земля, на якій побудований готель пані Ларионовой. Підприємець має намір викупити її нерухомість, запропонувавши свою суму від угоди, але отримавши тверду відмову, вирішив діяти незаконними методами погроз і шантажу. З цього моменту починаються справжні неприємності і проблеми у Тані, які виникали буквально з повітря. Не встигаючи вирішувати одну з них на підході була вже інша. Але власниця улюбленого дітища не з боязкого десятка і без бою, так просто не здасться. Жінка вступила в боротьбу з жадібним противником, навіть не підозрюючи на які випробування вона піддає рідних і близьких.

Серіал Покоївка 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Покоївка » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Покоївка 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Покоївка всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Покоївка онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Покоївка (2017)