Підміна (2017) всі серії

Серіал мелодрама «Підміна (2017)»:

Ольга Козирєва вважає себе самодостатньою і щасливою людиною. Їй немає на що скаржитися: люблячий і турботливий чоловік Дмитро, розкішний будинок – повна чаша. Вона живе на широку ногу, витрачає гроші на всякі брендові дрібнички, не замислюючись, що доля в будь-який момент може повернутися до неї зовсім непривабливою стороною, з якої вона ще ніколи не стикалася. Кар'єра, заощадження, її це не турбує, їй добре тут і зараз і впевненість у завтрашньому дні не розчарує. Але як же оманлива ілюзія такого формулювання.

Несподівано Діма пред'являє дружині шокуючі докази її зради. Чоловік відразу ж подає на розлучення і навіть той факт, що вона в положенні не зупиняє його. Оля в один момент виявляється на безпорадному дні, без даху над головою, грошей, роботи і на останньому терміні вагітності. На допомогу приходить жалісливий старовинний друг Толя, який погоджується провести разом з Ольгою приватне розслідування, яке призвело пару до якогось агентству. Неординарна фірма добре відома в елітному суспільстві займається проблемами заможних клієнтів, вирішуючи за них різні каверзні ситуації. Оля знаходить незаперечні докази того, що колишній чоловік спеціально підстроїв весь цей фарс з допомогою такого роду професіоналів, так як сам давно гуляє на стороні. І тепер остаточно визначившись у своєму виборі і перевагу таким грубим і нелюдським чином позбувся від неї і власної дитини, залишивши на вулиці.

Серіал Підміна (2017) 1, 2 серія дивитися онлайн всі серії підрят 2 серии

Дивитися серіал «Підміна (2017)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Підміна (2017) 2 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Підміна (2017) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Підміна (2017) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Підміна (2017)