Обираючи долю (2017) всі серії

Мелодрама Обираючи долю (2017) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
16 сентября 2017
Країна:
Украина
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
49 мин.

Серіал мелодрама «Обираючи долю (2017)»:

Головні герої цього серіалу десять років живуть разом. У них щасливий шлюб. Віктор і Наташа мріють про те, щоб завести дитину. Однак їм це вже не вдається протягом довгого часу. На жаль, але останні спроби завести дитину так і не увінчалися успіхом. Свекруха вважає, що в усьому винна Наталія. Віктор поступово починає віддалятися від дружини, проводять час десь з друзями. Наташа впевнена, що все ще буде добре. До того ж її підтримує шкільний друг Олександр. Колись Сашко був закоханий у Наталю, але боявся зізнатися тієї в почуттях.

Він був сором'язливим хлопцем, проте тепер виріс в красивого, упевненого в собі чоловіка з серйозним бізнесом і великими можливостями. Головна героїня розуміє, що Саша залишається єдиною людиною, кому не все одно те, що з нею відбувається. Віктор змінює своїй дружині, що і стає приводом для розлучення. Наталя залишається одна. Незабаром їй зустрічається чоловік на ім'я Микола, який несподівано виявляється добрий до героїні. Однак Олександр теж не скидається з рахунків. Невже в такій неприємній і сумної ситуації після розірвання шлюбу організовується ще і любовний трикутник? Головній героїні належить вибрати долю.

Серіал Обираючи долю (2017) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Обираючи долю (2017)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Обираючи долю (2017) 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Обираючи долю (2017) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Обираючи долю (2017) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Обираючи долю (2017)