Форс-мажор (2016) всі серії

Мелодрама Форс-мажор (2016) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
6 серій
Премєра:
20 жовтня 2017
Країна:
Росія
Жанр:
комедія, кримінал
Тривалість:
48 хв.

Серіал комедія, кримінал «Форс-мажор (2016)»:

Головним героєм кримінально-комедійного серіалу «Форс-мажор» виявляється самий звичайний медбрат по імені Віктор. Він працює в клініці, яка займається пластичною хірургією. Будучи дуже скромним і безвідмовним людиною, він вже давно звик підкорятися абсолютно всім, хто до нього звертається, включаючи родичів, приятелів і клієнтів.

Одного разу в медичний заклад, де працює головний герой, звертається місцевий кримінальний авторитет на прізвисько Терапевт. Глава злочинного угруповання хоче кардинально змінити свою зовнішність для того, щоб сховатися від переслідування з боку поліцейських і недоброзичливців.

Під час операції кримінальний авторитет вмирає. Віктор близько приймає до серця, вважаючи, що саме він винен у смерті Терапевта. З цього моменту він починає побоюватися, що хтось із наближених злочинця захоче помститися йому. Проте Артем, друг Віктора, пропонує йому нестандартний вихід – перевтілитися у Терапевта. З цього моменту життя головного героя круто змінюється.

Дивіться серії комедійно-кримінального серіалу «Форс-мажор» онлайн на нашому сайті і спостерігайте за тим, як будуть розвиватися події далі.

Серіал Форс-мажор (2016) 1-4, 5, 6 серія дивитися онлайн всі серії підрят 6 серій

Дивитися серіал «Форс-мажор (2016)» онлайн всі серії

  • 100
Серіал Форс-мажор (2016) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Форс-мажор (2016) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Форс-мажор (2016)