Рецепти сімейного щастя (2020) всі серії

Мелодрама Рецепти сімейного щастя (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
5 листопада 2020
Країна:
Росія
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Рецепти сімейного щастя (2020)»:

Алена чуйна і позитивна особистість, яка звикла завжди бути на оптимістичній хвилі і знаходити вихід навіть із самого складного становища. Дівчина працює у великій компанії, а вечорами захоплено займається танцями в студії. Все в її житті складається непогано: кар'єра, друзі, ось тільки в особистому житті героїні ніяк не щастить. Ще першокласницею вона закохалася в старшокласника, який ніс її на плечі під час першого дзвінка. І мріяла вийти за нього заміж, але бажання так і не виповнилося, і взагалі здавалося чимось наївним і дитячим.

Хоч у Олени і немає проблем в чоловічій увазі, але зустріти заповітного принца, так і не вийшло. Після чергового невдалого роману, молода жінка повертається в рідне місто, де в хвилину розпачу дає дивне оголошення в газету: «Якщо вам погано і сумно, телефонуйте!». З цього самого моменту її розмірене існування змінюється кардинально, а сама вона виявляється у вирі чужих історій. Жаліслива особа намагається допомогти всім і кожному, знаходячи свій «рецепт». Одним з тих в довгому списку, хто звернувся до неї, став Сергій, який несправедливо відбував тюремне покарання.

Серіал Рецепти сімейного щастя (2020) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Рецепти сімейного щастя (2020)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Рецепти сімейного щастя (2020) 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Рецепти сімейного щастя (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Рецепти сімейного щастя (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Рецепти сімейного щастя (2020)