Три бажання (2020)

Фільм мелодрама «Три бажання (2020)»:

Сюжет мелодраматичного серіалу Три бажання (2020) знайомить глядачів з привабливою кар'єристкою Катериною. Дівчина працює на благо суспільства, вона керує відділенням нотаріуса і вимагає від підопічних високих показників. Героїня не звикла сидіти без діла, вона перша задає тон роботі, чого вимагає і від підлеглих. Але на особисте життя часу у Каті не вистачає, вона вічно зайнята документами, вирішенням питань та іншими робочими клопотами. Дівчата в її віці вже дітей няньчать, а протагонистка все думає про роботу.

Одного разу ситуація кардинально змінюється, напередодні новорічних свят співробітниця нотаріуса легко пожартувала над Катериною. Вона натякнула, що всі ходять парами, щасливі і готові зустріти новий рік, а героїні всі робота в голові. Жарт настільки сильно зачепила Катю, що та дала собі обіцянку змінити життя. У новорічну ніч дівчина загадує бажання зустріти свого принца. Але збудеться воно?

Дивитися фільм «Три бажання (2020)» онлайн в HD якості

  • 80
Фільм Три бажання (2020) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Три бажання (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Три бажання (2020)