Три бажання

Фільм мелодрама «Три бажання »:

Сувора і відповідальна Катерина типова жінка-начальниця. У пріоритеті у молодої і працьовитою дамочки лише робота і тільки вона. Тут вона щаслива і відчуває себе, як риба у воді. Тут вона може реалізувати весь свій внутрішній потенціал, йдучи на шляху до кар'єри своєї мрії. Катя зовсім не замислюється про особисте життя, їй все це не цікаво їй. Такого ж відносини на робочих місцях вона вимагає і від підлеглих. Всі амбіції, переживання і романтика залишаються за дверима компанії, тут цінується тільки креативність і віддача на 100 відсотків.

Одного разу загравшись в великого боса Катерина мимоволі ображає одну зі своїх співробітниць, не припускаючи, що та виявиться надмірно заповзятливої ​​і мстивої. Але сама месниця не бажала, щоб її продумана вендета зайшла настільки далеко, що виллються для Катерини непередбачуваними наслідками. Напередодні новорічного торжества її чекають неймовірні пригоди. А головне розуміння того, що життя прекрасне у всіх її проявах і як вона цього раніше не помічала. Що такого станеться з нею, що змусить кардинально змінити світогляд?

Дивитися фільм «Три бажання » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Три бажання онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Три бажання дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Три бажання онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Три бажання (2021)