Ще один шанс

Фільм мелодрама «Ще один шанс »:

Поліна в недавньому минулому втратила у трагічному ДТП чоловіка і п'ятирічного синочка Мишуньку. Їй дивом вдалося вижити, отримавши лише незначні забої, але навіщо їй ця порожня і безглузда життя, якщо в ній немає рідних їй людей. Біль гризе її, зсередини змушуючи весь час повертатися в ту фатальну хвилину події. Глибока депресія доводить до того, що жінка готова покінчити з собою, тільки щоб більше не мучитися так. Вийти з розпачливого стану допомагає героїні сестра Віра, яка вмовляє її народити ще одну дитину.

Поліна замислюється про це і знаходить в цій ідеї своє спасіння. Тепер всі її думки про це, ось тільки потрібно знайти нормального донора для майбутнього малюка. Потенційним і підходящим кандидатом виявляється Арсеній. Зав'язавши з ним відносини і завагітнівши, Поля відразу ж розлучається з чоловіком. Правда через кілька років доля знову зіштовхне цих двох. Вони тепер працюють в одній фірмі. Колишні почуття Арсенія загоряються більш яскравими фарбами, і він знову починає доглядати за Поліною, яка навіть і не намагається чинити опір. Незабаром коханий пропонує їй приїхати і спробувати пожити разом. Їх любов і щасливе існування не дає сумнівів, що він її половина. Поля готується до весілля, але напередодні торжества дізнається щось про минуле свого нареченого, що змушує її замислитися.

Дивитися фільм «Ще один шанс » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Ще один шанс онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Ще один шанс дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Ще один шанс онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Ще один шанс (2008)