Коли мене не стане

Фільм мелодрама «Коли мене не стане »:

Алла Поприщина була дуже заможною жінкою. Отримавши великі гроші в спадок від покійного батька, вона успішно керувала його фірма. Мільйонерка щиро вірила, що любов і повага оточуючих її людей йде від чистого серця. Одного разу доля надала наївною особі шанс дізнатися про себе всю правду. Коли Поприщіна вирушила відпочивати на озеро разом з обожнюваним чоловіком-актором і кращою подругою, ніщо не віщувало трагедії. Розбившись об скелі, жінка лише дивом зуміла вижити.

Михайло і Катя були впевнені, що Алла загинула, тому вони почали підготовку похорону відразу після повернення додому. Не встигнувши оголосити про своє спасіння, мільйонерка потрапила на церемонію прощання з самою собою. Незабаром Поприщину шокувала істина, яку тепер не приховували оточуючі. Виявилося, що всі вони терпіли безглузда характер жінки лише через її великих статків. Також Аллі вдалося зрозуміти, що те, що сталося на озері є спробою вбивства, і тільки чудо не допустило задуманого сумного результату. Залишившись без грошей і документів, мільйонерка вирішила таємно помститися своєму чоловікові і зрадниці-подрузі. Чи вдасться нещасної особі почати життя заново і домогтися успіху без фінансів покійного батька?

Дивитися фільм «Коли мене не стане » онлайн в HD якості

  • 90
Ви легально дивіться кіно Коли мене не стане онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Коли мене не стане дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Коли мене не стане онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Коли мене не стане (2021)