Вікторія всі серії

Серіал мелодрама «Вікторія »:

Цілий рік Олег і Вікторія в шлюбі, і у них є відчуття, що ці відносини триватимуть ще дуже довго. Вони як і раніше щасливі разом, і їх почуття стають все більш глибокими. Ще одна радість в житті - Віке пропонують високооплачувану роботу. Є й інша чудова новина: підтверджено, що дружина вагітна. Здавалося б, ідилія. Хороші відносини в родині порушує хіба що ревнощі чоловіка. Погано позначаються на емоційному кліматі всередині шлюбу і конфлікти Олега з матір'ю. Свекруха не змогла прийняти його дружину і порахувала її негідною парою синові.

Одного разу приходить страшна новина: Олег загинув, розбившись в автокатастрофі. Труп пізнаний, заведено кримінальну справу. Від шоку і стресу дівчина втрачає дитину. Також виявляється, що її чоловік заборгував небезпечним людям велику суму. З рахунку свекрухи кудись зникли всі гроші, а Віка ледь не залишилася без житла. Тепер вона змушена оселитися в квартиру з обридлої матір'ю чоловіка, так як вибору не залишається - в бомжі йти, зрозуміло, не хочеться. Чи є ланцюг трапилися трагедій випадковістю? Або це все пошуки розважливих недоброзичливців? Невістці і свекрухи необхідно докопатися до істини. Але чи зможуть вони якимось дивом ужитися?

Серіал Вікторія 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Вікторія » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Вікторія 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Вікторія всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Вікторія онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 2021 » Вікторія (2021)