Бережи тебе любов моя всі серії

Мелодрама Бережи тебе любов моя  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
20 мая 2017
Країна:
Россия, Беларусь
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
180 мин.

Серіал мелодрама «Бережи тебе любов моя »:

Поліна вчиться в медичному інституті планує стати хорошим лікарем, щоб допомагати хворим людям. Вона не з чуток знає про тяжкі хвороби, які перетворюють життя людей в справжній кошмар. Поліна страждає на рідкісне захворювання очей і незабаром може осліпнути. На допомогу дівчині приходить талановитий лікар Костянтин, який проводить складну операцію і зупиняє небезпечну хворобу.

Через деякий час, Костя і його пацієнтка, закохуються і стають щасливою молодою парою. Вони навіть збиралися одружитися, але, в їх відносини вривається начальниця Кістки - Вікторія. Вона відбиває коханого чоловіка у Поліни, і виходить за нього заміж. Після підлої зради, вагітна дівчина їде в своє рідне містечко, де народжує дитину від Кості. Незабаром з'ясовується, що малюк успадкував недуга своєї мами. Щоб врятувати доньку, Поля змушена звернутися до її батька. Тільки Віка, зробить все можливе, щоб вони ніколи не зустрілися ...

Серіал Бережи тебе любов моя 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Бережи тебе любов моя » онлайн всі серії

  • 50
Ви легально дивіться серіал Бережи тебе любов моя 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Бережи тебе любов моя всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Бережи тебе любов моя онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Бережи тебе любов моя (2017)