Кінець невинності всі серії

Серіал мелодрама, детектив «Кінець невинності »:

Радісна і світла Поліна Щербініна збирає чоловіка Дмитра, який відправляється в іншу країну на важливу медичну конференцію. Чоловік запевняє, що майбутній захід важливо для його кар'єри і розвитку як фахівця. Дружина не проти від'їздів глави сімейства. Вона впевнена, що ця людина про зради навіть не думає. У дружній сім'ї прекрасний ранок. Семирічний син Ваня отримує привітання: у нього - день народження. Так, хотілося б, щоб тато був поруч, але нічого не поробиш - у чоловіка справи. Зібравшись, батько виїжджає.

Незабаром сімейна ідилія зруйнується, і життя Поліни забарвиться в похмурі тони. Через пару годин диктор по новинах повідомить тривожним голосом, що сталася велика авіакатастрофа: зазнав аварії літак, всі пасажири загинули. Дмитро купував квиток саме на цей нещасливий рейс. Щербініна занурюється в глибоку депресію. Але через деякий час виявляється, що в розбитому лайнері чоловіка Поліни не було. Встановлені в аеропорту камери зняли, як цей чоловік зустрів жінку, що прилетіла одним з рейсів, і дитини. А потім всі троє кудись поїхали. Як далі складуться відносини Щербініна? Які таємниці відкриє їм екстремальна ситуація?

Серіал Кінець невинності 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серій

Дивитися серіал «Кінець невинності » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Кінець невинності 16 серій онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Кінець невинності всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Кінець невинності онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 2021 » Кінець невинності (2021)