Мінливості долі

Фільм мелодрама «Мінливості долі »:

Вся життя головної героїні мелодраматичного фільму – Ані Алексєєвої розписана по хвилинах. Вона є музою і моральною підтримкою для свого улюбленого Роману, популярного співака. Дівчина супроводжує нареченого на всіх гастролях і практично весь час у роз'їздах. По цій причині вона не змогла зустріти рідну сестру Дашу з родового будинку. Аня трохи заздрить родичці, адже та вже мама, а її сімейне життя з коханою лише в планах. І вона давно мріє народити дитинку. Правду кажуть бійтеся ваших бажань. Доля виконує мрію Ані, але тільки за неї довелося заплатити надто високу ціну. Дарина з батьками гинуть в ДТП. Тепер Ганні доведеться подбати про двох племянницах-близняшках.

Але суджений не оцінив її благородного вчинку, залишив її одну і виїхав у США будувати свою зоряну кар'єру. Там на чужині він швидко знайшов собі заможну подружку, з якою одружився. Зневірена Анюта, яка втратила всіх близьких, готова на боротьбу, щоб стати опікуном дівчаток. Вона навіть погодилася на фіктивний шлюб з чоловіком сестри – Антоном. Шлях до порозуміння був нелегким, але, коли молоді люди фактично згладили всі гострі кути у відносинах і з'явилася симпатія, на горизонті знову виникає Роман, якого Аня ще не встигла забути. Кого ж вона вибере?

Дивитися фільм «Мінливості долі » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Мінливості долі онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Мінливості долі дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Мінливості долі онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Мінливості долі (2008)