Тільки про кохання всі серії

Мелодрама Тільки про кохання  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серій
Премєра:
24 листопада 2012
Країна:
Росія, Україна
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Тільки про кохання »:

Катерина й Олеся втратили своїх батьків ще в ранньому дитинстві. Дівчатка жили і виросли в невеликому провінційному містечку під назвою Заводск. Катя по праву старшої бере на себе відповідальність за молодшу сестричку. Їй довелося дуже рано подорослішати, відмовити від своєї заповітної мрії – акторської кар'єри і все заради того, що її Леся ні в чому не потребувала. Остання звикла отримувати все і відразу з часом перетворилася на егоїстичну і примхливу особу.

Тепер вона розцвіла і стану справжньою красунею, яка здатна розбити не одне чоловіче серце. Шанувальник Артем робить дівчині пропозицію, і вона погоджується вийти за нього заміж, хоча не відчуває до нього абсолютно ніяких почуттів. Вона завжди відчувала пристрасть і любов лише до харизматичному Ігорю, єдиний хто не схилився перед нею. І зараз Леся могла б заради нього скасувати і це весільне торжество, якщо б він тільки попросив про це. Одного разу чарівний серцеїд все ж з'явиться в їхніх краях, але не заради Олесі, а її сестри Каті. Він давно закоханий в неї і навіть після того, як покинув місто, ніяк не може забути свою милу. І тепер він тут, щоб завоювати її увагу і любов. Чи вийде у нього? І які відносини будуть після цього між родичками?

Серіал Тільки про кохання 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серій

Дивитися серіал «Тільки про кохання » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Тільки про кохання 8 серій онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Тільки про кохання всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Тільки про кохання онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Тільки про кохання (2012)