Вероніка. Втрачене щастя всі серії

Мелодрама Вероніка. Втрачене щастя  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серий
Премєра:
6 ноября 2012
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Вероніка. Втрачене щастя »:

Вероніка Сєрова улюблена дочка відомого і талановитого вченого, який душі не чує в своїй красуні. Дівчина надзвичайно гарна собою, росте і виховується в любові й розумінні в невеликому провінційному містечку Зеленогірське. Її життя з боку здавалося казкою для багатьох заздрісних ровесниць. Та й самій Ніке було завжди комфортно в своєму дитинстві і отроцтві, де не було печалі і турбот, а хлопці навперебій намагалися заслужити її увагу. Оточуючі були впевнені, що горду і розумну особу чекає блискуче і розмірене майбутнє.

Але планів долі нікому не вгадати, у неї для кожного є свій сценарій. Несподіваним шквалом зміни вриваються в життя Вероніки, принісши з собою спустошення, розпач і біль. Трагічна подія кардинально змінює все. Зовсім ще юної Вероніці доведеться дуже рано подорослішати і надати однією з усіма суворими реаліями дорослого життя. Спочатку вона буквально втрачається у павутині інтриг, зради, брехні. Все це тільки загартовує її і вчить справлятися з життєвими негараздами. Їй доведеться покладатися тільки на себе, навчитися розпізнавати добро і зло і поборотися не тільки за себе, але і свою любов.

Серіал Вероніка. Втрачене щастя 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Вероніка. Втрачене щастя » онлайн всі серії

  • 90
Ви легально дивіться серіал Вероніка. Втрачене щастя 16 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Вероніка. Втрачене щастя всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Вероніка. Втрачене щастя онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Вероніка. Втрачене щастя (2012)